Kidzd-dj Discoshow

De Kidz-dj Sinterklaasfilm

In Nederland worden Kidz-dj Sander en Ester verrast wanneer ze een brief van Sinterklaas ontvangen. Ze zijn uitgenodigd op het paleis in Spanje.Bas & Bo zijn naar Spanje gereisd omdat Kidz-dj Sander & Ester zoveel succes hebben in Nederland. Alleen zó kunnen Bas & Bo ook succesvol zijn. Tot hun grote verbazing komen ze erachter dat Kidz-dj Sander & Ester ook in Spanje zijn. Ze laten niet zomaar gebeuren dat het succes ook hier voor hun neus wordt weggekaapt.

De concurrentie is losgebarsten nu Sinterklaas heeft aangekondigd dat er een heus Sinter Liedjes Festival zal plaatsvinden in het Paleis. Alle Pieten zetten hun beste beentje voor om die felbegeerde 1e prijs binnen te halen.Bas & Bo proberen ondertussen langzaam het Paleis binnen te komen terwijl Ester en Piet Pedro vooral met zichzelf bezig zijn.

De strijd om de felbegeerde 1e prijs van het Sinter Liedjes Festival lijkt elke dag heviger te worden! Zelfs zo erg dat Sinterklaas zich er mee gaat bemoeien tot grote teleurstelling van Piet Esmeralda. Terwijl Ester en Piet Pedro zich voorbereiden op een romantisch diner, beginnen Bas & Bo met de voorbereidingen van het grote plan om roet in het eten te gooien...Hoe loopt dit af?


Piet Esmeralda komt tot de ontdekking dat er meer Pieten in het Paleis zijn dan dat ze eigenlijk wist. Ester en Piet Pedro zorgen voor onrust in het Paleis en het lijkt er op dat Hippe Piet en Liedjes Piet twee grote concurrenten van elkaar worden. Zelfs zo erg dat Hippe Piet een gemeen plannetje uitvoert...

De strijd om de eerste prijs van het Sinter Liedjes Festival gaat door; Hippe Piet heeft zich van zijn gemeenste kant laten zien en Piet Esmeralda krijg hulp van Bas & Bo, maar of dat nou zo'n goed idee is?. En heeft Piet Pedro alles wel op orde voor de komst naar Nederland of schud de verliefdheid alles in de war?

De paniek slaat toe, er ontstaat een groot probleem in het Paleis en er is maar één iemand die - volgens Liedjes Piet - de reddende engel zou zijn. Hippe Piet zit lekker in de flow en schud het ene liedje na het andere liedje uit zijn mouw en probeert zo Liedjes Piet en Piet Pedro op te fleuren. Net wanneer iedereen de hoop op geeft duikt hij op en Katten Piet lijkt de oplossing te hebben, toch?

Het is maar goed dat Katten Piet een scherpe neus heeft; samen met alle Pieten en Kidz-dj Frank weten ze Kidz-dj Sander, Ester én Piet Esmeralda op te sporen. Bas & Bo krijgen een pittige toespraak met een verrassende wending en Piet Esmeralda wordt klaargestoomd voor hét optreden tijdens het Sinter Liedjes Festival! Kan alles dan tóch doorgaan...?

Hét moment waar iedereen naar toe heeft geleefd is eindelijk daar; het Sinter Liedjes Festival kan beginnen! Hippe Piet en Piet Esmeralda geven een fantastisch optreden en als klap op de vuurpijl schittert Liedjes Piet als vanouds op het podium.