Kidzd-dj Discoshow

De Leukste Kinderdisco van NL!


Wat inmiddels de leukste Discoshow van Nederland is, begon Kidz-dj in 2008 puur als muziek concept. Eigenaar Alex Bontenbal en Michiel Steenhuis bedachten de Kidz-dj cd's. Bekende muziek uit de jaren 7o en 80 omdopen tot kinderliedjes voor jong en oud. Muziek die herkenbaar is voor de ouders, en nu ook leuk voor hun kinderen. Onder de naam Kidz-dj Werden er 5 cd's uitgebracht.


  1. I Love Disco
  2. I Love 80s
  3. I Love Nederpop
  4. I love Sint
  5. I Love Christmas


De I Love Sint cd behaalde in 2010 een gouden status. 


Het logo van Kidz-dj staat als een huis en is dan ook terug te vinden op elk van onze cd's. 

De Kidz-dj ging het land in


De CD werd overgenomen door Spotify. De Kidz-dj moest niet alleen bestaan uit cd's maar moest een interactieve en muzikale show worden voor jong en oud. De kidz-dj Discoshow werd geboren! Er werd gezocht naar een leuke jonge jongen die deze rol ging vervullen. Kidz-dj Lars ging het land door, en kwam al snel terecht in een videoclip genaamd Kidz-AID. Samen met o.a. Ernst Bobbie en de rest en Ralf Mackenbach verzamelde de Kidz-dj geld in voor het goede doel.

De Kidz-dj op landelijke TV


Optreden was te gek, vooral wanneer 1 van de CD albums een echte hit wordt. in 2010 mocht de Kidz-dj zijn muziek laten horen in Harderwijk, tijdens de landelijke TV intocht van Sinterklaas. De toen nog (ouderwetse) bekende pieten en de enige echte Sint (Bram van der vlugt) op paard, danste mee met de Kidz-dj!


Toen niet wetende dat deze Sinterklaas 8 jaar later een eigen videoclip en Sinterklaasserie op zou nemen...(Maar dat komt later)

De Kidz-dj in Ahoy Rotterdam


in 2011 nam Kidz-dj Lars afscheid van het concept, en werd er een nieuwe Kidz-dj gevonden. Sander werd in het diepe gegooid en had zijn 4e optreden op een groot podium in een vol Ahoy Rotterdam. De kidz-dj trad op, tijdens het voorprogramma van De Club van Sinterklaasfeest, samen met zijn nieuwe vaste sidekick Ester.Na dit optreden zouden er voor sander nog honderden optredens volgen. 

meer dan 150 optredens per jaar


Sinds 2011 is de Kidz-dj gegroeid en treden we zo'n 150 keer per jaar op. Kidz-dj sander krijgt versterking van meerdere Kidz-dj's. Een goed team aan entertainers zorgen wekelijks voor plezier op Festivals, bedrijfsfeestjes, scholen en tijdens Carnaval en Koningsdag. Sinterklaas is jaarlijks het hoogtepunt met soms 40 shows op 1 dag!

Naast Sander, worden o.a. ook Kidz-dj Frank, Mika, Ester en Lisa van vaste waarde. 

Een nieuw begin


Na 9 jaar Kidz-dj nemen de eigenaren van toen afscheid van het concept. Kidz-dj Sander is naast Kidz-dj vanaf 2017 ook eigenaar. Spannend, maar met veel zin om het concept op zijn manier voort te zetten. De Kidz-dj krijgt een geheel nieuw logo waarbij niet alleen een mannelijke maar ook een vrouwelijke Kidz-dj centraal staat. 

Een eigen videoclip


Een nieuw begin, betekende ook meer professioneel videocontent. De Kidz-dj kreeg zijn eerste echte Videoclip. Het werd de clip op een nieuw Sinterklaasliedje. Er was wel 1 belangrijk detail. Er werd alleen een Sinterklaasclip gemaakt met de ECHTE sint. Sander stuurde een mailtje naar oud TV sint Bram van der Vlugt. Een gezellig etentje liep uit tot een mooie samenwerking.

De kidz-dj Sinterklaasserie


Naast videoclips ontstond er ook een idee om een eigen Sinterklaasserie te maken rondom de Kidz-dj. Dezelfde Sinterklaas als in de clip. voor 2019 nog vooruitstrevende vrolijke pieten, en voor het gevoel moesten de opnames ook echt plaatsvinden in Spanje. Het idee van Kidz-dj en het avontuur in Spanje is geboren.

We zijn er nog steeds..


Het waren goede jaren, met tussendoor de Corona periode. Een moeilijke tijd, waarna ook wij weer opnieuw moeten bouwen. Gelukkig weten vele organisatoren van te gekke feestjes ons weer te vinden, en is Kidz-dj een vaste waarde op vele kinderfeesten! 


Inmiddels heeft de Kidz-dj er een zusje bijgekregen met de naam Kidz-Acting. Hierbij verzorgen we vaste acteer, dans en zanglessen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. 

Wij bouwen met trots door een ons (zeggen we zelf) te gekke concept!

 
 
 
 

Kidz-dj is een concept binnen